Een Open Uitnodiging

Gepubliceerd op 30 januari 2022 om 13:40

♥ Dit is een Open Uitnodiging voor iedereen die deel uitmaakt van de "1 op de 10" ♥

Daarmee bedoel ik dus iedereen met de diagnose Endometriose/Adenomyose, die woonachtig is in de omgeving van Lisse (De Bollenstreek).

 

Een uitnodiging waarvoor?🌹.......Voor een Endo Sharing Circle! 

Graag wil ik een verbindende en veilige plek creëren voor iedereen die endometriose/adenomyose ervaart en erover wil delen & die de verhalen van anderen willen ontvangen....zonder oordeel en zonder agenda.

Ik wil een plek creëeren waar gerouwd, gelachen en voor elkaar gezorgd kan worden, maar bovenal waar er gezorgd kan worden voor onze wombs & wombspaces!

Waar we de verbinding met de womb/space kunnen herstellen of verdiepen.....waar we ons kunnen ontspannen en empowerment kunnen vinden, met elkaar en door elkaar.

Ik geloof écht in de kracht van 'gathering in cicrle'.....geloven is het verkeerde woord.... ik weet.....

Ik wéét hoe krachtig, magisch en helend het is om je te verbinden met andere wombs & wombspaces. Ik wéét ook hoe zeer het een uitdaging kan zijn om met jouw womb te zijn als er zoiets als endometriose aanwezig is in/om je womb, met alle gevolgen die het heeft.... Maar mijn ervaring leert ook, dat het uiten van emoties, het kunnen verzachten van je houding naar de womb/space toe en het kunnen laten stromen van de creatieve kracht van de womb, enorme heling kan geven.

 

Ik voel dat hier een plek voor mag ontstaan, want ook in de Bollenstreek heeft 1 op de 10 vrouwen/womben endometriose. Er is nog geen locatie.....ook is er nog geen datum, maar wat er wel is, is de intentie en daarom stuur ik het alvast de omgeving in.

Is er interesse dan kan het vorm krijgen, zo niet.....dan is dat ook ok ^.^🌹.

Voel je vrij om dit bericht te delen en als je iemand kent die behoefte zou kunnen hebben aan een dergelijk initiatief én die woonachtig is in de omgeving van Lisse (Bollenstreek). Uiteraard mag men van verder komen, maar let's start in de buurt.

 

Je kunt je opgeven via het formulier op deze pagina 

Mocht je vragen hebben dan kun je gerust mailen

 

Heel veel liefs & misschien tot gauw! ♥

Janneke 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.