Jiehoe!

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 12:00

Mijn website is in de lucht!  Eigenlijk was het maken ervan een heel spontane actie, naar aanleiding van een nieuwe zielsverbinding die ik onlangs maakte.  Deze Sister, genaamd Sarah stuurde me een heel mooi bericht waarin zij aangaf dat ze al een hele tijd op zoek was naar herbruikbaar maandverband, maar dat ze tot dusver nog niets had kunnen vinden wat haar echt aansprak.  Maar toen ze op mijn pagina, of Etsy store terecht kwam en mijn handgemaakt maandverband zag, was het (meteen) een dikke ja voor haar. 

Op haar beurt inspireerde Sarah mij weer om (weer) een website te maken in het platform waar zij haar site in had gemaakt (jouwweb).  Ze was haar site net aan het afronden en liet mij haar creatie zien, waardoor ik meteen kennis kon maken met wie sarah is en waar zij voor staat in het leven.   Zo prachtig en authentiek hoe ze haar website heeft vormgegeven en hoe, maar vooral wat ze schrijft en maakt!....barstensvol wijsheid en bezieling. Sarah is all about de verbinding met de natuur, het wilde, organische en de diepe wijsheid die daarbij komt kijken.  Ze geeft jaarcursussen en maakt zelf prachtige Biologische zalven, oliën en tincturen met behulp van haar plant bondgenoten.  ben je nieuwsgierig naar sarah en wat zij creëert? kijk dan zeker op haar prachtige website! www.oermoederculture.nl

 

Ik heb overigens al eens eerder een website gehad en heb uren gespendeerd aan het 'proberen te perfectioneren' van mijn site, maar ik had nul revenue, dus heb ik na een jaar de brui eraan gegeven.  Aan mijn ontwerp skills en kleurkeuzes zal het niet gelegen hebben, maar ik was toen nog in een fase dat ik heel erg om aandacht moest leuren en mij aan het bewijzen was (vooral naar mijzelf toe) in plaats van dat ik gewoon mooie dingen aan het maken was, simpelweg omdat ik dat wilde.

Dat is nu zo anders! Deze site wilde ik gewoon maken, omdat ik voelde dat het tijd was en ze was dan ook binnen no time gecreëerd.  Deze website bouwer is zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig qua opzet, ik kan deze zeer aanbevelen!   nu kan ik lekker op mijn manier en mijn tempo blogjes schrijven, verhalen delen, mooie dingen maken en dan mensen doorverwijzen naar mijn site.........kijk!? Dit maak ik.......gaaf he!?

 

Heel veel liefs! ♥ Janneke

Reactie plaatsen

Reacties

Sarah
2 jaar geleden

ooh lieve janneke <3 Mmm dankje voor de lieve lieve woorden <3 Warm hartje hierzo <3 en Awwoeeeeeh gefeliciteerd met het openbaar maken van je prachtige site, heerlijk om zo erdoor heen te scrollen en de *janneke vibes te voelen <3 dat je mooie creaties en jouw zijn nog velen harten mogen raken , zoals jij dat ook bij mij deed/doet <3 Dikke dikke knuffel voor jou sister en tot snel !